protest


mijn persoonlijke blog over de herinrichting van de vesten in mechelen. alhoewel ik het actiecomité red de vesten steun en een warm hart toedraag, zijn de meningen hier niet noodzakelijk overeenkomstig met het standpunt van het comité.

donderdag 2 juni 2011

de krijtlijnen

gister 1 juni naar de kleine aula @ het lessius hogeschool geweest voor de informatievergadering van de gemeente. er werd ons bewoners een nieuw plan voor de herinrichting van de schuttersvest voorgesteld.

kort samengevat: nog steeds een parking maar niet langer een slingervariant. hier is het:

een nieuw voorstel in krijtlijnen

de vergunning van het plan uit december zal worden ingetrokken en ook worden de bewoners uitgenodigd om mee te werken aan de verdere invulling van deze krijtlijnen.

ik heb even tijd nodig om dit nieuws allemaal op me in te laten werken ...

1 opmerking:

Anoniem zei

ik had er ook willen aanwezig zijn, maar kon niet. Waar kunnen we de plannen inzien? Ziet er best ok uit.