protest


mijn persoonlijke blog over de herinrichting van de vesten in mechelen. alhoewel ik het actiecomité red de vesten steun en een warm hart toedraag, zijn de meningen hier niet noodzakelijk overeenkomstig met het standpunt van het comité.

woensdag 17 augustus 2011

de zwarte vlag

zwarte vlag anno 26 feb 2011
net als bij vele bewoners op de schuttersvest hangt ook bij mij de zwarte vlag al sinds zaterdag 26 februari 2011 te wapperen in de wind.

waarom, na bijna 6 maanden, die vlag nog steeds de kast niet in kan, is voor mij een vraag maar misschien voor de burgemeester een weet. je zou toch denken dat na de uitdrukkelijke toezegging van de burgervader, de vergunning ook werkelijk zou worden ingetrokken. helaas, 2 maanden na zijn toezegging is de vergunning nog steeds lopende, en is mijn vlag nog steeds niet toe aan vakantie.

nu doet het verhaal de ronde dat de burgervader op zoek is naar verschillende mogelijkheden van inplanting. een definitieve beslissing zal worden genomen op 26 augustus 2011. laat dat nu precies op de dag af 6 maanden zijn sinds mijn vlag werd uitgehangen.

beste burgemeester, als u de bouwheren nu op 26 augustus eindelijk eens de opdracht geeft om de vergunning in te trekken, haal ik mijn vlag voorlopig van stok. ziet u een betere afsluiting van dit eerste hoofdstuk.

Geen opmerkingen: