protest


mijn persoonlijke blog over de herinrichting van de vesten in mechelen. alhoewel ik het actiecomité red de vesten steun en een warm hart toedraag, zijn de meningen hier niet noodzakelijk overeenkomstig met het standpunt van het comité.

zondag 4 september 2011

nieuw debat

samen staan we sterk
na alle berichten in de gazetten van afgelopen week, nu ook vernomen dat aanstaande dinsdag 6 september 2011 @ 20:00 het dossier schuttersvest nogmaals als debat op het stadhuis is aangevraagd.

is er nu wel of geen beslissing genomen? komt de ondergrondse parking nu wel of niet op de schuttersvest of het mercierplein? komt er nu eindelijk die bewonersbegeleidingsgroep die mee zou mogen praten over de invulling van de krijtlijnen?

onduidelijkheid alom: "eens de beslissing definitief is gevallen en alles afgetoetst is, zullen we weer communiceren. ik beloof de buurtbewoners dat dit nog amper enkele dagen zal duren." dus OF de gazetten goed in de gaten houden voor enige informatie OF met zijn allen naar het debat voor tekst en uitleg! voor mij is de keuze duidelijk dus tot dinsdag 6 september 2011 @ 20:00 op het stadhuis.

1 opmerking:

Anoniem zei

SUCCES allemaal!